Backstage nagrywania programu dla TVT w Browarze Przystań w Parku Śląskim

Nagrywanie autorskiego programu to bardzo wymagająca praca. Wymyślanie przepisów, robienie testów, modyfikacje ich… Ale to jeszcze nic! Bo samo nagrywanie to dopiero wyzwanie! Powtarzanie tekstu, mówienie przed trzema kamerami, duble i w tym samym czasie pieczenie, robienie kremu, dekorowanie i wysypywanie mąki. Szaleństwo!

Zawsze myślałam, że tworzenie programu telewizyjnego jest super zabawą. Przyjemne, łatwe i szybko się nagrywa. To było tylko moje wyobrażenie. W program jest zaangażowanych wiele osób. Do tego masę sprzętu – kamery, światła, mikrofony… Presja czasu daje się we znaki, szczególnie gdy muszę coś powtórzyć nagrywając kolejny odcinek tego samego dnia. Ach! Trzymajcie za mnie kciuki, a efekty będziecie mogli oglądać już w marcu w Telewizji Regionalnej TVT, a także na moim vlogu. Zobaczcie relację z przygotowań!

Odpowiedni make-up to podstawa. Dziękuję Kasi Cywickiej za profesjonalizm i cierpliwość w poprawianiu szminki.
Przemek Dariusz Budziński – szef kuchni Browaru Przystań w Parku Śląskim. Robiliśmy razem jego deser – orzech. Wyszedł… jak? Zobaczycie w marcu 🙂
Ekipa z Halo Media – producent, który czuwa nad wszystkim Tomek Dziedzic, najlepsi operatorzy – Dawid Cechmajster i Remigiusz Setnik. Uwielbiam ich! Cierpliwi, profesjonalni i z wielkim poczuciem humoru.
Nie mogłam odmówić sobie nagrania w pięknej Cukierni Przystań Lukier. Moje dzieci również ją uwielbiają.
Zmiana stroju i kolejny przepis wykonywałam już bez wsparcia. W marcu zobaczycie, jak i czy mi wyszło.

You Might Also Like